Domaća kozmetika. Pristupačni prestiž. Odobreno od naučnih instanci.

Tvoje lice je do te mere negovano, da nemaš potrebu da ga skrivaš puderom. Na dodir je nežno i hidrirano, što čini da deluješ značajno mlađe nego što jesi.

U nekom trenutku si shvatila da tvoje lice nije više mlado i jedro kao pre, iako si se u odredenoj meri trudila da ga neguješ. Primecuješ umor, olabavljene konture, sitne bore i senke kako se preplicu. Da li je do stresa, genetike, zagadenog vazduha ili tvrde vode, kojom se svi umivamo cime lice direktno upija štetne jone, manje je bitno. Sve što želiš je onaj osecaj i izgled ozarenosti umesto umora koji se vidi pri svakom treptaju.

Vrhunska, kvalitetna kozmetika je logicno rešenje, medutim, ona je uglavnom skupa. Pakuje se u maloj ambalaži, kao da je eliksir, a ne recimo dnevna krema. Zarad punog efekta, potrebno je kupiti celokupnu liniju od 15 proizvoda, što je ne samo skupo, vec i komplikovano.

Na sve to, neke od njih imaju u sebi paraben, dokazano povezan s dermatitisom i ozbiljnijim oboljenjima, ili pak kortikosteroid, koji privremeno rešava problem, ali na duže staze tanji kožu i prestaje biti delotvoran.

Tokom višedecenijske karijere, prof. dr Miodrag Colic i Prim. dr Milan Colic primetili su sve ove probleme s kojima se žene suocavaju i odlucili da ponude rešenje koje ce ne samo da spreci ili odloži estetsku intervenciju, vec koži lica vrati mladalacki sjaj i gipkost. Timu sacinjenom od dermatologa, tehnologa, farmaceuta postavljen je kriterijum: ne sme se štedeti na originalnim, klinicki dokazanim i kvalitetnim sastojcima! Tako je stvorena kozmeticka linija, u potpunosti prilagodena tipu kože našeg podneblja, odobrena od Instituta za fizicku hemiju.

Vec 10 godina Colic Cosmetics je svakodnevica naših i žena iz regiona, i do dana današnjeg nijedna nije prijavila reklamaciju. Razvijanje ovog „pristupacnog luksuza“, ujedno je i ulaganje u zemlju, jer kupovinom domacih proizvoda ulažemo u zajednicku dobrobit – a imamo garanciju sastojaka i kvaliteta i to licnim kredibilitetom Miodraga i Milana Colica.

Prim. dr Milan ColicPrim. dr Milan Colic

Specijalista opšte hirurgije, Direktor specijalne bolnice za plasticnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju "Dr Colic". Bio je predsednik Srpskog udruženja za hirurško lecenje gojaznosti.

Prof. dr Miodrag ColicProf. dr Miodrag Colic

Specijalista plasticne, rekonstruktivne i estetske hirurgije, profesor plasticne hirurgije, predstavnik za Evropu Internacionalne Konfederacije za plasticnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju (IPRAS).

Dr Colic Hospital

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića Politika privatnosti