Domaća kozmetika za svaki dan.

Tvoje lice je do te mere negovano, da nemaš potrebu da ga skrivaš puderom. Na dodir je nežno i hidrirano, što čini da deluješ značajno mlađe nego što jesi.

U nekom trenutku si shvatila da tvoje lice nije više mlado i jedro kao pre, iako si se u određenoj meri trudila da ga neguješ. Primećuješ umor, olabavljene konture, sitne bore i senke kako se prepliću. Da li je do stresa, genetike, zagađenog vazduha ili tvrde vode, kojom se svi umivamo čime lice direktno upija štetne jone, manje je bitno. Sve što želiš je onaj osećaj i izgled ozarenosti umesto umora koji se vidi pri svakom treptaju.

Vrhunska, kvalitetna kozmetika je logično rešenje, međutim, ona je uglavnom skupa. Pakuje se u maloj ambalaži, kao da je eliksir, a ne recimo dnevna krema. Zarad punog efekta, potrebno je kupiti celokupnu liniju od 15 proizvoda, što je ne samo skupo, već i komplikovano.

Na sve to, neke od njih imaju u sebi paraben, dokazano povezan s dermatitisom i ozbiljnijim oboljenjima, ili pak kortikosteroid, koji privremeno rešava problem, ali na duže staze tanji kožu i prestaje biti delotvoran.

Tokom višedecenijske karijere, prof. dr Miodrag Colić i Prim. dr Milan Colić primetili su sve ove probleme s kojima se žene suočavaju i odlučili da ponude rešenje koje će ne samo da spreči ili odloži estetsku intervenciju, već koži lica vrati mladalački sjaj i gipkost. Timu sačinjenom od dermatologa, tehnologa, farmaceuta postavljen je kriterijum: ne sme se štedeti na originalnim, klinički dokazanim i kvalitetnim sastojcima! Tako je stvorena kozmetička linija, u potpunosti prilagođena tipu kože našeg podneblja, odobrena od Instituta za fizičku hemiju.

Već 10 godina Colić Cosmetics je svakodnevica naših i žena iz regiona, i do dana današnjeg nijedna nije prijavila reklamaciju. Razvijanje ovog „pristupačnog luksuza“, ujedno je i ulaganje u zemlju, jer kupovinom domaćih proizvoda ulažemo u zajedničku dobrobit – a imamo garanciju sastojaka i kvaliteta i to ličnim kredibilitetom Miodraga i Milana Colića.

Prim. dr Milan ColicPrim. dr Milan Colic

Specijalista opšte hirurgije, Direktor specijalne bolnice za plasticnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju "Dr Colic". Bio je predsednik Srpskog udruženja za hirurško lecenje gojaznosti.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića Politika privatnosti