Politika Privatnosti

Opšte informacije

Mi u Colic Cosmetics doo privatnost korisnika shvatamo veoma ozbiljno. Zbog toga što prikupljamo različite vrste informacija o posetiocima želimo da razumete uslove pod kojima snimamo, čuvamo i koristimo Vaše podatke. Politika privatnosti koja je pred Vama opisuje informacije koje prikupljamo, kako ih koristimo i kako ih menjamo. Ova politika privatnosti punovažna je u okviru celog sajta www.coliccosmetics.rs bez obzira da li su podaci naše vlasništvo, nekog našeg partnera ili člana dilerske mreže.

Informacije koje prikupljamo

Prilikom prikupljanja ličnih informacija od strane korisnika, naš primarni cilj je da Vam omogućimo najbolje i najefikasnije sadržaje i usluge. Za nekoliko usluga u okviru sajta potrebno je dostaviti nam lične informacije u cilju funkcionisanja servisa. Ovde spadaju informacije za pristup pretplatničkim servisima, mogućnostima da pošaljete reklamaciju, učestvovanja u promocijama ili takmičenjima, kreiranje korpe sa ličnim podacima kao što su ime i prezime, adresa, broj telefona i slično, kao i pretplate na email newsletter.

Podaci koji su neophodni prilikom kupovine na sajtu Colic Cosmetics su sledeći: Ime i prezime, adresa elektronske pošte (e-mail), kontakt telefon, mesto stanovanja i poštanski broj, i adresa stanovanja. Colic Cosmetics se obavezuje da ove podatke neće dati na korišcenje trećim licima.

Prikupljanje informacija

Kada pregledate stranice na adresi www.coliccosmetics.rs, a niste se registrovali za neku od naših online usluga, to činite anonimno. Tom prilikom ne prikupljamo Vaše lične informacije kao što su ime i prezime, adresa, telefonski broj ili adresa elektronske pošte. Međutim, naš softver koristi tzv. kolačiće (cookies) za prikupljanje informacija o načinu korišćenja svojih internet stranica. Na grupnoj osnovi se prikupljaju i prate informacije o serveru na koji je priključen Vaš računar, vrsti Vašeg internet čitača (npr. Firefox ili Internet Explorer), i o tome jeste li učestvovali u anketi. Ove informacije se koriste za ograničavanje glasanja samo jednom sa iste IP adrese, odnosno statistički podaci o internet pretraživačima. Takođe, u analitičke svrhe koristimo Google Analytics softver koji sam po sebi prikuplja podatke o posetama, ponašanju, navikama i slično. Kako on nije u vlasništvu Colic Cosmetics, za anonimnost i sigurnost tih podataka ne možemo garantovati niti se smatrati odgovornim.

Registracija za online proizvode i usluge

Kako bismo mogli da Vam pružimo određeni proizvod ili uslugu online, verovatno ćemo od Vas morati da zatražimo da nam dobrovoljno date neke lične informacije uključujući fizičku adresu stanovanja, adresu elektronske pošte ili broj telefona za mogućnost stupanja u kontakt, učestvovanja u onlajn anketama, ili primanja obaveštenja o novim proizvodima. Ovi podaci su neophodni kako bi kupovina na sajtu uopšte bila moguća.

Upotreba informacija

Nije isključeno da ćemo iskoristiti informacije koje ste nam dali da bismo, na primer, pružili neku uslugu, izmerili interesovanje klijenata za različite usluge ili Vas obavestili o novim ili postojećim proizvodima i uslugama. Ako nam date svoju adresu elektronske pošte, ili ste to već učinili, ili je saznamo iz nekog drugog izvora, možda ćemo Vam slati ponude elektronskom poštom. Takve se ponude mogu utemeljiti na informacijama koje ste nam poslali tokom svoje prve transakcije s nama, na anketama, na informacijama koje mogu ukazati na potrošacke sklonosti ili stil života, kao i na informacijama dostupnim iz spoljnih izvora, kao što su trgovci i marketinške agencije. Kada Vam šaljemo poruke elektronskom poštom, možda možemo utvrditi informacije o Vašoj adresi elektronske pošte - npr., možete li primati graficki obogacene html poruke. Ako je Vaša adresa podešena tako da može primati poruke u html formatu, moguće je da ćemo Vam slati grafički obogaćene html poruke elektronskom poštom. U svakom trenutku možete se odjaviti sa naše liste prateći uputstvo koje se nalazi u fusnoti svake poslate promotivne elektronske poruke.

Molimo da primite k znanju da Vašu adresu elektronske pošte ne razmenjujemo sa svojim poslovnim partnerima.

Naš cilj je da klijentima šaljemo relevantne i vredne poruke. Ponude se izrađuju i vode u skladu sa strogim uslovima osmišljenim da bi se zaštitile sigurnost i privatnost ličnih informacija naših klijenata. U svakom trenutku možete se sami odjaviti (opt-out) sa newsletter liste klikom na link koji postoji u svakoj poruci poslatoj od strane našeg tima zaduženog za newsletter.

Deca

Mi ne koristimo stranice www.coliccosmetics.com za namerno prikupljanje podataka dece ispod 14 godina, niti za prodaju proizvoda ili usluga istima.

Povezane Internet stranice

Morate biti svesni da druge Internet stranice do kojih možete doći koristeći link na stranici www.coliccosmetics.com mogu sadržavati odredbe o zaštiti privatnosti koje se razlikuju od ovde navedenih odredbi.

Sva pitanja u vezi sa vašom privatnošću prilikom posete ovog sajta možete poslati na adresu office@coliccosmetics.com ili kontaktirati naš Kol centar na 011/2450-100

Uslovi korišćenja naših usluga

Uslovima korišcenja definisana su pravila koja korisnicima ove usluge (dalje u tekstu: "Korisnik" ili "Kupac") omogućavaju kupovinu proizvoda i usluga iz naše ponude.

Zadržavamo pravo promene Uslova korišćenja shodno novim elementima ponude i/ili zakonske regulative, zbog čega bi Korisnik posebno pre svake kupovine trebalo da proveri informacije u vezi sa Uslovima korišćenja.

1. Upotreba Internet sajta

Sav materijal na ovom Internet sajtu (u daljem tekstu "Sajt") je zašticen autorskim pravima i svaka neovlašcena upotreba može predstaviti kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugacije naznaceno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzeti iskljucivo za licnu, nekomerciajlnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasnickim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji nacin, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi nacin koristiti u javne ili komercijalne svrhe.

Informacije na ovom sajtu imaju opštu informativnu svrhu i ne mogu da budu zamena za profesionalni savet. Sve savete i/ili informacije dobijene direktno ili indirektno preko sajta prihvatate na sopstveni rizik. Sajt www.coliccosmetics.com niti bilo ko od njegovih vlasnika, menadzera, direktora, zaposlenih, partnera, oglašivaca ili saradnika ne preuzima bilo koju pravnu odgovornost za bilo kakvu netacnu ili obmanjujucu informaciju koja je bilo profesionalna ili sadržana u okviru sajta.

1.1 Sadržaj sajta

Sajt kao i njegov celokupan sadržaj vlasništvo su kompanije Colic Cosmetics doo (u daljem tekstu "Kompanija") ili kompanija sa kojima je ona povezana, pri cemu su sva prava zadržana, osim u slucaju da je naznaceno drugacije. Vaša upotreba sadržaja koja nije u skladu sa uslovima korišcenja bez pismene saglasnosti vlasnika sadržaja strogo je zabranjena. Upotreba sajta Colic Cosmetics doo dozvoljava korišcenje sajta na sledeci nacin:

 • Prilikom korišcenja sajta ponašajte se u skladu sa važecim zakonima i propisima. Sadržaj sajta se ne sme distribuirati, modifikovati, prikazivati-reprodukovati, prodavati, kopirati ili na bilo koji drugi nacin upotrebljavati i ciniti dostupnim trecim licima bez pismene saglasnosti kompanije Colic Cosmetics doo.
 • Zabranjeno je na sajtu objavljivati materijal kojim se vrši kleveta, povreduju prava, koji je uvredljiv, lažan, preteci, vulgaran, pornografski, prost, ili na bilo koji nacin podstice na krivicno delo, protivzakonito delovanje ili ono koje poziva na gradansku odgovornost. Kompanija zadržava pravo da ovakav materijal ukloni sa sajta bez prethodnog upozorenja korisnika.
 • Zabranjeno je svako lažno predstavljanje i objavljivanje netacnih podataka u vezi sa sajtom ili osobama vezanim za isti.
 • Zabranjeno je korišcenje sajta u propagandne svrhe.
 • Zabranjeno je svako korišcenja sajta radi prodaje proizvoda ili preporucivanja usluga korisnika ili trecih lica.
 • Zabranjeno je postavljanje ili transmisija virusa i svih kompjuterskih kodova, datoteka i programa koji na bilo koji nacin mogu oštetiti ili preuzeti kontrolu nad sajtom ili pratecom opremom.
1.2 Linkovi sajtova trecih lica

Sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima. Oni su postavljeni kao pogodnost korisnika, i Colic Cosmetics doo ne kontroliše, niti je odgovoran za njihov izložen sadržaj i politiku zaštite privatnosti, te se odrice bilo kakve odgovornosti ukoliko takvi sajtovi:

 • Imaju neprecizan, netacan ili neprikladan sadržaj;
 • Nisu bezbedni, sadrže viruse iili druge štetne materijale;
 • Sadrže klevete, vredaju;
 • Povreduju pravo intelektualne svojine.
2. Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, puna adresa, e-mail i telefon. Uz pomoc tih podataka bicemo u mogucnosti da Vam isporucimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe. U ime Colic Cosmetics doo obavezujemo se da cemo cuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim obicajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge, korišcenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo email i/ili sms obaveštenja. Dajemo kupcima mogucnost izbora ukljucujuci mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing i sms lista koje koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo cuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Colic Cosmetics doo odgovorni su za poštovanje nacela zaštite privatnosti. Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obradujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posecuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogucili Vam jednostavnije korišcenje, sigurniju i udobniju kupovinu.Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Kupac se slaže da Prodavac njegovu adresu i broj telefona može dati kurirskoj službi, Post Express, radi lakše komunikacije u vezi sa isporukom.

Takode, ukoliko se kupac složio da prima poruke obaveštenja prilikom registracije ili kupovine bez registracije, Kupac ima pravo da putem e-mail poruka šalje obaveštenja u vezi sa radom sajta, promocije i drugi marketinški i drugi materijal. Kupac se obavezuje da ove podatke nece deliti sa trecim licima.

Licni podaci Kupca nece biti upotrebljeni u marketinške ili bilo koje druge svrhe, ukoliko Kupac nije izrazio saglasnost za navedeno. Za sva dodatna pitanja Kupac može kontaktirati Prodavca putem email-a: office@coliccosmetics.com ili telefona 011/2450-100. Takode, ukoliko korisnik želi da svoje podatke potpuno ukloni sa naše online prodavnice, to može uciniti slanjem email poruke pod uslovim da je šalje sa adrese koju je koristio prilikom registracije. U tom slucaju, korisnik više nece imati pristup u svoje prethodne kupovine.

Za sve ostale sadržaje koje objavite preko sajta u vidu predloga, komentara i sl. smatrace se da nisu poverljivi i nece podleci zaštiti. Vaša je odgovornost za tacnost objavljenih podataka, a ukoliko su informacije koje pružate netacne, neprecizne ili nepotpune, prihvatate da Vas udaljimo sa sajta.

3. Sprecavanje pristupa

Saglasni ste da kompanija Colic Cosmetics doo po svom sopstvenom nahodenju, može obustaviti Vaš pristup ili korišcenje ovog sajta, u bilo koje vreme i iz bilo kog razloga, bez prethodnog upozorenja. Takode, saglasni ste da ni kompanija Colic Cosmetics doo ni preduzeca sa kojima je povezana, nece biti odgovorni Vama ni bilo kom trecem licu zbog obustavljanja Vašeg pristupa ovom sajtu, ili bilo kojim informacijama ili datotekama, niti ce se od njih tražiti da takve informacije ili datoteke Vama ucine dostupnim nakon bilo kog takvog obustavljanja.

4. Registracija

Registracija nije obavezna da bi se kupovina realizovala.

Kupac snosi svu odgovornost za tacnost i popunjenost podataka koji su uneti prilikom registracije na sajt.

Nakon završetka procesa registracije na email Korisnik stice mogucnost za pristup pojedinim personalizovanim sadržajima kao što su podaci o narudžbini ili status kupovine. Korisnik registracijom podtvrduje:

 • Da je u potpunosti upoznat i da prihvata Uslove korišcenja Colic Cosmetics Web prodavnice.
 • Tacnost i potpunost u obrascu navedenih podataka
 • Da je saglasan da Colic Cosmetics da može, u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti licnih podataka obradivati licne podatke naznacene u porudžbini, za potrebe vlastitih evidencija i pružanja drugih usluga i da Colic Cosmetics doo navedene podatke može davati trecim licima (kurirska služba Post Express) u svrhu izvršavanja usluge isporuke, zaštite korisnika usluga Colic Cosmetics doo Web prodavnice kao i sprecavanja eventualnih zloupotreba.

Registrovani korisnici su u obavezi da sve vreme cuvaju pristupnu lozinku koja im je potrebna za korišcenje Colic Cosmetics Web prodavnice, kao i da istu nikada ne otkrivaju trecim licima. Ukoliko prekrše ovu obavezu, korisnici to cine na iskljucivo sopstvenu odgovornost i snose u potpunosti odgovornost prema oštecenima, za svaku štetu nastalu takvim korišcenjem njihovog naloga.

5. Narucivanje

Kao vid brze kupovine, kupac nije u obavezi da se registruje na sajt kako bi izvršio kupovinu. U tom slucaju, necete moci da koristite neke od funkcija sajta koje su raspoložive registrovanim korisnicima (npr lista želja, brza kupovina i slicno).

Kao registrovan korisnik, nakon unošenja svog korisnickog imena i lozinke, kupac pored ostalog ima i uvid u svoje prethodne kupovine kroz istoriju prodaje, kao i mogucnost odlaska na stranicu za odabir placanja bez ponovnog unošenja svojih licnih podataka.

Porudžbina putem sajta je moguca za sve proizvode na sajtu klikom na dugme "DODAJ U KORPU". Sve kupovine se realizuju putem korpe su finalne i neopozive.

Kompanija Colic Cosmetics doo zadržava pravo da uskrati usluge sajta (porucivanje) bilo kom posetiocu sajta bez obaveštenja ili obrazloženja.

U slucaju da nakon izvršenog porucivanja bude utvrdeno da je greškom na sajtu u odnosu na poruceni model oznacena pogrešna cena (na primer umesto 1000 dinara, stoji cena 100 dinara), prodavac ce nastojati da kupca u što kracem roku obavesti o uocenoj grešci i tacnom iznosu cene koja je za poruceni proizvod važila u trenutku poucivanja. U tom slucaju kupac ima pravo da poruceni model plati prema ispravnoj maloprodajnoj ceni ili da odustane od porudžbenice.

6. Prijem porudžbine od strane Prodavca

Nakon zakljucenja porudžbine, na email koji je Kupac ostavio kao kontakt, bice prosledena potvrda da je porudžbina primljena od strane Colic Cosmetics doo. Ukoliko Kupac ne dobije ovakvu potvrdu, potrebno je proveriti ispravnost email adrese koju je ostavio kao kontakt ili prijavu problema da pošalje na email adresu .

Colic Cosmetics doo zadržava pravo da u slucaju da postoji izvesna kontradiktornost ili nejasnoca u registrovanim podacima Kupca ili narudžbenici pre dalje obrade iste, izvrši proveru podataka koje je Korisnik naveo prilikom kreiranja porudžbine u cilju validacije istih i da kontaktira Kupca e – mailom ili telefonskim putem radi ispravljanja istih i što efikasnije realizacije isporuke narucenih proizvoda.

Prodavac takode zadržava pravo da ukoliko nije u mogucnosti da isporuci sve narucene proizvode, isporuci raspoložive od izabranih proizvoda. Kupac ce biti obavešten emailom (ili telefonom) sa naznakom isporuke preostalih proizvoda od strane Prodavca.

Colic Cosmetics doo zadržava pravo otkazivanja porudžbine usled tehnickih i drugih razloga o cemu ce Kupac biti obavešten putem email – a koji je naveo prilikom registracije ili telefonom.

Po prijemu porudžbine i obavljenoj validaciji podataka o Kupcu ili porudžbini, Prodavac pristupa obradi porudžbine, koja se završava potvrdom od strane Prodavca da je u mogucnosti da porudžbinu realizuje, nakon cega Kupcu prosleduje informacije o realizovanim sredstvima sa platne kartice Kupca (ukoliko je izabrana opcija placanja karticom).

O svakoj promeni statusa porudžbine Prodavac ce obavestiti Kupca upucivanjem notigifikacionog email – a na kontakt email adresu koju je Kupac ostavio na sajtu.

7. Rezervacije proizvoda u korpi

Proizvod koje Kupac stavi u korpu u procesu kupovine nije rezervisan cak i nakon zakljucenja porudžbine. Proizvod je rezervisan tek nakon potvrde porudžbine od strane Prodavca, koju ce Prodavac dostaviti Kupcu putem email poruke. Prodavac zadržava pravo da i nakon slanja potvrde Kupcu da je u mogucnosti da porucene proizvode isporuci, otkaže deo ili kompletnu porudžbinu u slucaju da nije u mogucnosti da poruceni proizvod nabavi, o cemu ce putem email – a informisati Kupca.

8. Cene

Cene proizvoda su izražene u dinarima i ukljucuju PDV. Proizvodi su podložni promeni cena sve do potvrde porudžbine. Colic Cosmetics doo garantuje cenu na dan kupovine, bez obzira na eventualnu promenu cene pre izvršene isporuke.

Colic Cosmetics doo zadržava pravo da promenu cena pojedinih artikala iz ponude realizuje na dnevnom nivou, u cilju obezbedivanja pogodnosti Kupcu tokom trajanja promotivnih perioda, o cemu ce Kupac biti jasno i blagovremeno informisan.

U cenu artikla iz ponude nije sadržana cena dostavke/isporuke robe, koja pada na teret Kupca i to u iznosu od 240 RSD (osim u slucaju kada je vrednost robe koja se isporucuje veca od 2000 RSD).

9. Placanje

Colic Cosmetics doo Web prodavnica omogucava placanje artikala iz svoje ponude pouzecem (fizicki, pri preuzetoj robi).

9.1 Placanje pouzecem

Ukoliko ste se odlucili za placanje pouzecem prilikom poslednjeg koraka pre potvrde kupovine, u obavezi ste da paket koji Vam bude dostavljen na adresu platite kuriru na licu mesta. Imajte u vidu da kurir možda nece imati sitnog novca da Vam vrati kusur, te se potrudite da imate tacnu sumu za placanje koju imate u konfirmacionom mailu koji ste dobili prilikom potvrde kupovine.

10. Isporuka

Colic Cosmetics doo Web prodavnica ima zakljucen ugovor sa Post Express na teritoriji Republike Srbije. Prodavac inicira usluge kurirske službe pošto je Kupac potvrdio porudžbinu. Sve porudžbine napravljene do 14h bice isporucene sutradan.

Ukoliko je porudžbina izvršena preko vikenda (subota ili nedelja) ili tokom praznika, isporuka se vrši prvog sledeceg radnog dana.

Za iznos porudžbine preko 2000 RSD, Prodavac obezbeduje Kupcu besplatnu dostavu.

11. Reklamacije

Kupac ima pravo na podnošenje prigovora u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti potrošaca i Pravilnika o postupku i nacinu rešavanja reklamacija kupaca na robu.

Kupac ima pravo da izjavi prigovor odnosno da uputi Prodavcu obaveštenje o fizickim (materijalnim) neodstacima na robe, u roku od 8 dana od dana prijema robe, u suprotnom se smatra da je robu primio u ispravnom stanju.

Zakon ne predvida povrat sledece robe:

 • robe koja je podložna pogoršanju kvaliteta ili ima kratak rok trajanja
 • zapecacene robe koja se ne može vratiti zbog zaštite zdravlja ili higijenskih razloga i koja je otpecacena nakon isporuke;

Svoj zahtev za reklamaciju na proizvode kupljene u Colic Cosmetics doo Web prodavnici Kupac može prijaviti Colic Cosmetics doo upucivanjem email–a na adresu office@coliccosmetics.com. Obavezan deo sadržine Zahteva za reklamacije jeste broj transakcije (broj pošiljke koji ste dobili u email poruci prilikom potvrde kupovine) i broj fiskalog racuna po kome je transakcija realizovana.

Prodavac ce na upucen zahtev odgovoriti saglasno zakonski definisanim rokovima, prosledivanjem reklamacionog lista na email koji je Kupac oznacio kao kontakt u kome ce biti sadržana i odluka Prodavca o daljem postupanju po pitanju prosledene reklamacije.

12. Zakon i nadležnosti

Uslovi korišcenja i upotreba ovog sajta podleže zakonima Republike Srbije, i u slucaju spora nadležni su sudovi u Beogradu uz primenu prava Republike Srbije. Ukoliko ste stanovnik druge zemlje, Uslovi korišcenja i Vaše korišcenje sajta podleže zakonima Vaše zemlje.

13. Pravila za programe lojalnosti, ankete, akcije i slicne promocije

Sve akcije, takmicenja, programi lojalnosti i slicne promocije koje budu bile dostupne preko ovog sajta bice podložne odredenim pravilima koja su odvojena od ovih Uslova korišcenja. Ucešcem u njima Vi cete biti podložni tim pravilima, koja se mogu razlikovati od odredbi i uslova koji su ovde izneti. Obaveštenja korisnika

Ako imate bilo kakva pitanja ili primedbe u vezi sa ovim sajtom, molimo da pošaljete poruku na "Kontakt" stranici

14. Ogranicenja

Sve usluge ne moraju biti dostupne svim licima ili na svim geografskim lokacijama. Ucešce i dobijanje poklona u akciji ili slicnim promocijama ne mora biti omoguceno svim licima. Mi zadržavamo pravo da ogranicimo dostupnost ovog sajta ili pružanje bilo kojih usluga bilo kom licu, geografskom podrucju po našem izboru, u bilo koje doba, i prema našem sopstvenom nahodenju.

15. Promena uslova korišcenja

Colic Cosmetics doo može bilo kada, bez prethodne najave, izmeniti ili dopuniti uslove korišcenja sajta ažuriranjem ove izjave. Ovakve izmene su za Vas obavezujuce, pa je preporucljivo periodicno posetiti ovu stranu i informisati se o njima. Daljim korišcenjem bilo kojih usluga sajta, saglasni ste da prihvatate sva naknadno objavljena pravila i uslove korišcenja.

16. Promene sajta

Colic Cosmetics doo zadržava pravo da u bilo kom trenutku, privremeno ili trajno, u celini ili delimicno, modifikuje ili ukine ovaj sajt bez prethodnog upozorenja ili ogranici dostupnost sajta odredenim licima ili geografskom podrucju. Korišcenjem sajta saglasni ste da ni naša kompanija, kao ni kompanije s njom u vezi, nisu odgovorne za bilo kakve izmene i Vaš nastavak korišcenja znacice da promene prihvatate.

17. Tacnost podataka

Colic Cosmetics doo nastoji da podatke/informacije objavljene na Internet prezentaciji održava tacnim i ažurnim - ali ne daje nikakve garancije niti obecanja da takve zaista i jesu, niti snosi bilo kakvu odgovornost niti posledice, direktne ili indirektne, proistekle iz predpostavke korisnika informacija/podataka sa Internet prezentacije Colic Cosmetics doo da jesu. U slucaju da primetite neku nepravilnost molimo vas da nas o tome obavestite, kako bi izbegli eventualne neprijatnosti, na mail office@coliccosmetics.com

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića Politika privatnosti