2,025 RSD

Therapy Pure

Krema za uklanjanje fleka na koži 40ml

Krema na bazi alfa arbutina pomaže u efikasnom uklanjanju hiperpigmentacije od sunca, delotvorna je u tretmanu staračkih pega na licu i telu, kao i u otklanjanju fleka nastalih nakon trudnoće, terapije ili akni.

Način korišćenja

Pure krema nanosi se 2x dnevno na mesto zahvaćeno hiperpigmentacijom (preporuka 3 meseca u kontinuitetu). Preventivno se preporučuje jednom dnevno (ujutru ili uveče). Pure krema je fotosenzibilna pa je preporučljiva i upotreba kreme sa zaštitnim faktorom.

Pravilna i kontinuirana upotreba dovodi do najboljih rezultata.

Karakteristike sastojaka

Propylene Glycol Arbutin - Sastojak poreklom iz medveđeg grožđa, tj. uve (Arctostaphylos uva ursi), a može se naći i u pšenici ili u kori ploda kruške. Sprečava sintezu melanina u koži zbog koje uopšte imamo boju. Snažno inhibira tirozinazu, ključni enzim u procesu pigmentacije. Poznato je da se on od 64-75% izlučuje mokraćom i tada ima antibakterijsko dejstvo jer se pretvara u hidrohinon.

Glycerin- je biljnog porekla koji kožu štiti od gubitka vlažnosti.

Sastojci

Aqua, Paraffinum Liquidum, Isopropyl Myristate, Glycerin, Propylene Glycol, Alpha Arbutin, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum.

Povezani proizvodi

Beauty therapyAntirid nega 15 ml2,025 RSD Pročitaj više Dodaj u korpu

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića Politika privatnosti