Maske za lice

Dr Colić Beauty Therapy maske posebno su kreirane za dubinsku negu kože lica i dekoltea.

Sa godinama, koža usporava svoju prirodnu sposobnost obnavljanja i gubi elastičnost i svežinu. Zato su pored redovne nege potrebni posebni tretmani za hidrataciju, regeneraciju i pojačavanje elastičnosti koze. Dr Colić Beauty Therapy kolekcija maski kreirana je sa najefikasnijim prirodnim sastojcima koji deluju na konkretne potrebe vaše kože. Primena maske ima efekat spa tretmana na vaše lice i dekolte, delujući brzo i pružajući osećaj prijatnosti i zadovoljstva.

Najbolji efekat se postiže kada se maske primenjuju jednom do dva puta nedeljno, kao dodatak na redovnu, dnevnu negu lica Dr Colić Beauty Therapy kremama sa hijaluronskom kiselinom. Na taj način, vaša koža dobija sve potrebne elemente i snažne aktivne supstance za svež mladalački izgled i zaštitu.

Preporučuje se nanošenje maske uveče, na očišćenu kožu lica i dekoltea. Maska treba da stoji oko 20 minuta, nakon čega se nežan film aktivnih komponenti na koži može lagano umasirati. Posle toga poželjno je naneti odgovarajuću Dr Colić Beauty Therapy kremu za lice.

3 u 1 PREMIUM Q10+KOLAGEN+ALOE VERA

3 u 1 PREMIUM Q10+KOLAGEN+ALOE VERA

Koenzim Q10 efikasno popunjava fine linije i sprečava nastanak bora. Koža je osvežena i izgleda mlađe.

Kolagen je strukturni protein naše kože koji joj pruža elastičnost, održava dobru teksturu i jača otpornost. Obnavlja stanje kože od posledica starenja, oštećenja od sunca, fleka i ožiljaka od akni.  

Aloe Vera stimuliše imuni sistem i vidno popravlja stanje osetljive kože. Deluje umirujuće, antialergijski i ublažava iritacije.

2 u 1 ANTI - AGE SEME CRNOG GROŽĐA + BILJNI PROTEINI

2 u 1 ANTI - AGE SEME CRNOG GROŽĐA + BILJNI PROTEINI

Seme crnog grožđa je bogato antioksidantima koji ublažavaju bore, poboljšavaju elastičnost i štite kožu od uticaja slobodnih radikala. Sadrži visok procenat linolne kiseline koja je krucijalna za regenerativne procese u koži.

Biljni proteini sadrže aminokiseline iz biljnog izvora koji se ne razlikuju mnogo od onih iz naše kože. Podstiču regeneraciju sopstvenih proteina.

Lice dobija podmlađen i zategnut izgled.

2 u 1 HIDRANTNA MORSKE ALGE + VITALNI KONCENTRAT

2 u 1 HIDRANTNA MORSKE ALGE + VITALNI KONCENTRAT

Alge rastu u morskoj vodi, sredini bogatoj mineralima i oligo elementima. Ovi hranljivi sastojci imaju veliku sposobnost vezivanja vode, što je idealno za kožu kojoj je potrebna dodatna hidratacija.

Vitalni koncentrat sadrži sastojke prirodnog vlažećeg faktora (NMF), laktata i uree. Efikasno poboljšava ten, a dubinski nadoknađena hidratacija štiti kožu od prevremenog starenja.

Koža je trenutno dubinski hidrirana i ima svež izgled.