-10%
1,500 RSD
1,350 RSD

Therapy Pure

Krema za uklanjana fleka na koži 40ml

Krema na bazi alfa arbutina pomaže u efikasnom uklanjanju hiperpigmentacije od sunca, delotvorna je u tretmanu starackih pega na licu i telu, kao i u otklanjanju fleka nastalih nakon trudnoce, terapije ili akni.

Nacin korišcenja

Pure krema nanosi se 2x dnevno na mesto zahvaceno hiperpigmentacijom (preporuka 3 meseca u kontinuitetu). Preventivno se preporucuje jednom dnevno (ujutru ili uvece). Pure krema je fotosenzibilna pa je preporucljiva i upotreba kreme sa zaštitnim faktorom.

Pravilna i kontinuirana upotreba dovodi do najboljih rezultata.

Karakteristike sastojaka

Propylene Glycol Arbutin - Sastojak poreklom iz medvedeg grožda, tj. uve (Arctostaphylos uva ursi), a može se naci i u pšenici ili u kori ploda kruške. Sprecava sintezu melanina u koži zbog koje uopšte imamo boju. Snažno inhibira tirozinazu, kljucni enzim u procesu pigmentacije. Poznato je da se on od 64-75% izlucuje mokracom i tada ima antibakterijsko dejstvo jer se pretvara u hidrohinon.

Glycerin- je biljnog porekla koji kožu štiti od gubitka vlažnosti.

Sastojci

Aqua, Paraffinum Liquidum, Isopropyl Myristate, Glycerin, Propylene Glycol, Alpha Arbutin, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum.

Dr Colic Hospital

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića Politika privatnosti