Tajni sastojci Dr Colić kozmetike!

Stremljenje ka negovanim izgledu i konstantna briga za mladolikost stari su gotovo koliko i sama civilizacija. Gotovo sve kulture i svi narodi su kroz istoriju tragali i pronalazili načine da ove želje i ostvare. Rimske terme i kupanje u mleku samo su neki od brojnih primera iz prošlosti. Kroz napredak društva, napredovala je tehnologija uz pomoć koje su pronađene brojne uloge za kozmetičke preparate i tretmane kao neodvojivih delova naše svakodnevnice i života. Danas, kada je sve na dohvat ruke, nikad lakše nije bilo dovesti se u zabludu i umesto ispunjenja želja, osetiti razočaranje na svojoj koži, i mnogo gore!

Stoga, važno je znati i prepoznati da pouzdan brend ne čine njegovo ime, reklama, logo ili cena, već ono što je u njemu i iza njega. Dr Colić kozmetika, prisutna je na tržištu preko 10 godina kao sinonim izvrnsnosti i kvaliteta. Međutim, ključni sastojci svakog našeg proizvoda, naizgled nevidljivi i apstraktni, mnogo su stariji. Priča o Dr Colić kozmetici i onome što je izdvaja i čini posebnom iz mnogo razloga počinje mnogo pre!

Iskustvo kao prava baza

Kao osnivači prve privatne zdravstvene ustanove, godinama posvećene zdravlju i lepoti, i na osnovu višedecenijskog, predanog rada dr Miodrag Colić i Prim. dr Milan Colić su se iz prve ruke upoznali i suočili sa gotovo svim problemima nege kože i kod žena i kod muškaraca.

Na osnovu neosporive ekspertize i u želji da tržištu ponude rešenje koje će ne samo biti prevencija u sprečavanju i odlaganju intervencija u oblasti estetske hirurgije, već i sa ciljem da se na brojna lica vrati mladolikost i sjaj, odlučili su da kreiraju domaći brend kozmetike.

Zadatak je bio, pre svega, vrlo izazovan – preneti kredibilitet, inovativnost i dugogodišnju tradiciju Dr Colić klinike na novu liniju kozmetičkih proizvoda. Trebaalo je pronaći adekvatan pristup da se to i ostvari.

Formula sa integritetom

Nakon inicijalne ideje, vreme je bilo ideju sprovesti u delo. Oformljen je tim vrsnih stručnjaka sastavljenog od tehnologa, dermatologa, doktora i farmaceuta, sa jasnim ciljem pred sobom - kreirati liniju kozmetičkih proizvoda koja će moći svakome, u svakoj situaciji, pružiti medicinsku negu kože!

Formulacija svakog preparata iz naše ponude kreirana je sa ciljem da bude delotvorna, zdrava i glamurozna. Zato sve aktivne komponente i sastojci u sastavu naših proizvoda su pažljivo selektirani, potvrđenog, sigurnog i izvanrednog kvaliteta. Njihova pažljiva selekcija ispraćena je kreiranjem pažljivo odmerenih formula, kako bi se ostvarili željeni rezultati, nega bez premca.

Međutim, još važniji je izbor komponenti i sastojaka za koje nema mesta u našoj liniji, poput parabena ili kortikosteroida, i mnogih drugih. Od početka smo bili svesni da naše svakodnevne odluke kao brenda, dosežu mnogo dalje od našeg poslovanja i tu poziciju posmatramo sa velikom odgovornošću. Jer za najbolje rezultate ne sme biti kompromisa!

Ključni sastojak je poverenje!

Naš pristup i nastojanje da kreiramo potpuno transparentan brend bez ijedne loše strane vrlo brzo se pokazao kao ispravan. Svaki proizvod kozmetičke linije Dr Colić odobren je od strane Instituta za fizičku hemiju. Ipak, još važnija potvrda našeg kvaliteta jesu utisci i jednoglasno zadovoljstvo naših korisnika. Decenija bez ikakviih reklamacija predstavlja najveću garanciju sastojaka i delotvornosti preparata iz naše linije.

Na vašoj strani od prvog dana

Naša priča je započela iz vrlo jednostavne ideje, ali nije ni blizu kraja. Težimo da svaki segment naših preparata, od formulacije, preko biranja sastojaka, pa do same ambalaže, podcrtava jasnu poruku – najbolje za vas! Vođeni time, svaki naš dan je prepun inspiracije da svoje granice pomerimo. Iskustvo pretvorimo u novi pohod. Svakodnevnicu u nesvakidašnje. Obećanje u rezultate. Jer negovan i jedar izgled nije prestiž. Prestiž je imati najboljeg saveznika u toj borbi – Dr Colić medicinsku kozmetiku dostupnu svima.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića Politika privatnosti